Leerlingmediator worden is een onderdeel van De Vreedzame School Er zijn 12 leerlingen van groep 7 die leerling mediator zijn geworden. En die draaien nu in de pauze mee samen met de leerkrachten.

Na de kerstvakantie hebben 12 leerlingen uit groep 7 tijdens 3 trainingen geleerd hoe je een goede leerlingmediator wordt. Door het oefenen van het stappenplan tijdens de toneelstukjes, weten ze nu hoe ze dit moeten doen volgens het stappenplan. Op vrijdag 28 januari hebben alle leerlingen hun diploma gekregen. Een leerling uit groep 7 wordt gekoppeld aan met een leerling uit groep 8. Deze duo’s hebben vanaf de maandag daarna meegedraaid tijdens de pauze. Na de voorjaarsvakantie is er een evaluatie geweest met de leerlingmediatoren van groep 7 en 8 en juf Jori en juf Petra.

Comments are closed.