Binnenkort zal ik één dag per week als trainer/ coach op school aan de slag gaan. Om die reden wil ik mij graag kort aan jullie voorstellen: Mijn naam is Kenneth Huiswoud, ik ben 49 jaar en
heb een vrouw, vier dochters en een zoon. Ik ben sinds 1995 werkzaam in de zorg. Ik heb mijn kennis op gedaan in de gehandicaptenzorg, psychiatrie, verslavingszorg, de gesloten jeugdzorg, wijkteams en op basisscholen. Tien jaar geleden ben ik als zelfstandig coach begonnen met het begeleiden en trainen van kinderen, jongeren en volwassenen in hun weerbaarheid. Ik ben al eens eerder bij jullie op school geweest als weerbaarheidstrainer, er zullen dan ook kinderen zijn die mij hiervan misschien nog (her)kennen. Nu ben ik weer bij jullie terug en zal ik één dag in de week kinderen gaan begeleiden. Dit kan zijn omdat ze niet lekker in hun vel zitten, het net even wat moeilijker hebben op school, of omdat zij straks naar het middelbaar onderwijs moeten en dit heel spannend vinden. Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten om te beginnen!

Comments are closed.