CBS Mozaïek is onderweg naar excellent, dit betekent dat wij behalve een goed aanbod op alle vakken, extra techniek, muziek en Engels aanbieden aan alle groepen dus van groep 0 tot en met groep 8. Hierin willen we ons onderscheiden en zijn we uniek. Onze vakdocenten bieden een aanbod gebaseerd op leerlijnen die leiden tot ontwikkeling van talent en die aanleiding geven om goed uit te stromen naar het Voortgezet Onderwijs.

De leerlingen krijgen les in jaargroepen, zij zitten dus bij hun leeftijdgenootjes in de groep. Dit vinden we belangrijk daarom is zitten blijven bij ons iets wat we alleen doen als het niet anders kan.

Op onze christelijke school willen we alle kinderen welkom heten en zoeken we iedere dag naar datgene wat ons bindt, met respect voor ieders eigenheid.