Wat leuk dat jullie op dinsdag 16 januari met je klas naar de schoolkeuzemarkt komen. Op deze markt staan allerlei scholen voor Voortgezet Onderwijs uit Rotterdam en Schiedam. Scholen waar jij volgend jaar naar toe zou kunnen gaan. Dat wordt spannend, want een school uitkiezen waar je minstens vier jaar naar toe moet valt niet mee! Om jullie te helpen hebben we een speurtocht samengesteld. Die krijgen jullie kort voor het bezoek aan de markt van je meester of juf. De speurtocht bestaat uit allerlei vragen over de scholen op de markt. Als je deze vragen serieus beantwoordt kun je daarna nog veel beter kiezen voor een school. Want dan weet je wat hun specialiteit is en of het je daar leuk lijkt.

Neem je ouders mee!

Jij bent degene die volgend jaar naar een nieuwe school gaat en die het een leuke school moet vinden. Maar je ouders zijn vast ook nieuwsgierig naar welke scholen er zijn en wat die te bieden hebben. Neem daarom je ouders mee naar de schoolkeuzemarkt. Maak ze enthousiast en zorg ervoor dat ze zich aanmelden bij jouw meester of juf. Dan kunnen jullie er na het bezoek aan de markt samen verder over praten!

Als je al van te voren meer wil weten over bepaalde scholen, kijk dan eens op de website www.schoolkeuzemarkt.nl. Hier vind je een link naar alle scholen die op de markt staan.

Avondopening
Het kan zijn dat je ouders overdag niet met je meekunnen naar de markt.  Of misschien ben je zelf nog niet uitgekeken en wil je nog meer te weten komen. Kom dan ’s avonds tussen 19.00 en 20.30 uur samen met één of beide ouders nog een keer terug. Wel een volwassene meenemen, want alleen mag je niet naar binnen!

Nou, wij vinden het in ieder geval leuk dat jullie komen. We hopen van harte dat jullie het ook leuk zullen vinden. Tot ziens!

Hartelijke groet, de organisatie van de schoolkeuzemarkt Delfshaven

Willem, Antoinette en Connie

Comments are closed.