Het team van CBS Mozaïek staat dagelijks klaar om met kennis en enthousiasme om alles uit de kinderen te halen wat er in zit. In enkele groepen is er op bepaalde dagen dubbele bezetting. Dat betekent dat er een extra leerkracht is om te werken met de leerlingen.

Groep 2 is een variant op de schakelgroep, waarbij we ervoor zorgen dat de groep een extra impuls krijgt, met name op taalgebied om goed aan groep 3 te kunnen beginnen. Hier zijn op 3 dagen twee leerkrachten aanwezig.

Team 2017 -2018

Leerkrachten
PeuterschoolMuizefantJuf Ildiko, Juf Christa, juf Esmaralda, juf Bimla en juf Ouaafa
1 - 2 AJuf Sanne