Op CBS Mozaïek werken we met het ouderportaal mijnschoolinfo.nl

Voor ouders en/of verzorgers betekent het gebruik van Mijnschoolinfo dat alle schoolinformatie van hun kind of kinderen altijd inzichtelijk is en dat zij een actieve rol kunnen spelen in de planning van bepaalde schoolprocessen. Even een adres op zoeken van een klasgenoot van uw kind uit de groep? Even kijken hoe laat de schoolavond begint? Even melden dat er een tandartsbezoek is over twee weken. Even kijken welke schoolactiviteiten zijn gepland in de week voor de zomervakantie? Even aangeven bij het oudergesprek waar u het als ouder /verzorger over wilt hebben. Het kan allemaal via Mijnschoolinfo.

Ouderkamer

Onze school heeft het keurmerk ouderbetrokkenheid 3.0 Dit betekent dat wij excellent zijn op het gebied van ouderbetrokkenheid. Dit is vooral te zien aan de ouderkamer die dagelijks geopend is en waar veel activiteiten plaatsvinden. Alle ouders zijn welkom in de school en wij maken graag gebruik van ieders expertise.